La presidència alemanya és “optimista” sobre la possibilitat de tancar un acord sobre el pla europeu aquesta setmana Michael Roth avisa que "no és el moment de retardar les coses"

ACN Brussel·les .- El ministre d’Afers Europeus d’Alemanya, Michael Roth, diu que és “optimista” sobre la possibilitat que els líders de la Unió Europea puguin tancar un acord sobre el pla per rellançar l’economia després de la covid-19 en la cimera del 17 i 18 de juliol. “No és el moment de retardar les coses ni d’allargar el debat”, ha dit Roth després de la reunió per videoconferència dels ministres d’afers europeus. En la trobada, Roth ha dit que els ministres s’han mostrat “compromesos” a treballar per assolir un acord com abans millor. “La meva impressió és que totes les delegacions són conscients del moment històric”, ha dit el ministre d’Afers Europeus alemany, que ha presidit la reunió.
“Hem assolit un ràpid consens que cal arribar a un acord ràpid i el pròxim cap de setmana serà de crucial importància”, ha dit Roth, que, malgrat l’optimisme, ha admès que continuen havent “divergències” entre els estats i ha avisat que la “credibilitat” de la UE està “en joc”.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *