Nou positiu a Menorca, una treballadora d’un hotel d’Alaior i són 7 els casos actius a l’illa Els treballadors municipals de Ciutadella que havien estat en contacte amb el treballador del cementiri donen negatiu als PCR

Avui diumenge  s’ha confirmat un cas de Covid en un hotel d’Alaior. No és encara oficialment un brot, ja que es requereix que almanco hi hagi 3 persones afectades.

Es tracta d’una treballadora d’un hotel d’Alaior. En aquests moments, es troba aïllada, juntament amb dues personesamb les quals convivia. De moment, les 14 persones que haurien estat en contacte amb ella, haurien donat negatiu, tot i que encara falta la confirmació de salut. Es tractaria de companys de feina. Tot i això, les UVAC en faran seguiment durant 10 dies, i passat aquest període, es faria una segona prova.

La patronal hotelera ha confirmat a IB3 que la treballadora no hauria tingut contacte amb el públic i, per tant, no s’ha fet el test a cap client de l’hotel.

En aquests moments, a Menorca hi ha dos brots actius, tots dos a Ciutadella. Recordem que aquest darrer ha obligat a tancar els dos cementeris municipals fins demà. L’illa acumula així 7 casos actius, un d’ells es troba ingressat a l’Hospital Mateu Orfila.

Recordar que unes 40 persones, entre policies locals, treballadors municipals i familiars dels darrers difunts que han estat enterrats en les darreres setmanes a Ciutadella han donat negatiu a les proves PCR de la Covid-19, després de ser testats arran del segon brot familiar de 3 persones que ha afectat una família de Ciutadella.

Els han realitzat els tests perquè haurien estat en contacte amb un dels tres afectats pel brot, que treballa en els dos cementiris de Ciutadella, els quals estan sent desinfectats i romandran tancats fins demà dilluns. Es tracta de companys del treballador, així com membres de la Policia Local.

El treballador municipal es troba hospitalitzat a planta del Mateu Orfila de Maó després de donar positiu per coronavirus. Es desconeix com s’ha pogut infectar.

La dona i el seu fill són els altres dos afectats en el brot i es troben en seguiment per les Unitats Volants d’Atenció al Coronavirus (UVAC).

Menorca registrava  divendres 6 contagiats en seguiment. Des que es va iniciar la pandèmia, han estat atès 121 positius per la COVID-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.