El Govern aportarà 30.000 € al Centre d’Art Ca n’Oliver de Maó Es destinaran a activitats de dinamització cultural

El Consell de Govern ha aprovat avui, a proposta de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, una subvenció directa de 30.000 euros a l’Ajuntament de Maó per tal de col·laborar en la dinamització cultural del centre d’art i història Ca n’Oliver.

En concret, el projecte que durà a terme l’Ajuntament de Maó consistirà en l’obertura de la Biblioteca Hernández Mora, en l’exposició temporal dels fons Jero Taltavull i en activitats de dinamització dirigides als infants. L’import aportat pel Govern servirà per finançar despeses de contractació de personal i material per a l’exposició temporal, a més de diverses activitats de dinamització en el marc del projecte denominat «Coneix el patrimoni del teu poble, vine a Ca n’Oliver».

L’edifici de Ca n’Oliver és una casa datada del començament del segle XIX que va ser adquirida per l’Ajuntament l’any 2005 i des de 2015 acull el centre d’art i història, el qual compta amb una gran col·lecció d’obres artístiques propietat de la família Hernández Mora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.