La Fundació Foment del Turisme i Vueling conviden a 50 sanitaris d’Andalusia a conèixer Menorca

Foto: Silve Pons-Setmanaris i Revistes SL

Aquest matí han aterrat a Menorca 50 sanitaris provinents d’Andalusia a través de la ruta Sevilla-Menorca de Vueling. Es tracta d’una acció conjunta entre la Fundació Foment del Turisme i Vueling per transmetre un missatge de gratitud a la gran tasca que els professionals sanitaris han realitzat durant els mesos més durs, fins ara, de la pandèmia.

 Així, Vueling ha ofert 100 bitllets gratuïts des de Sevilla a 50 sanitaris, amb un acompanyant, d’Andalusia. Per altra banda, la Fundació Foment del Turisme s’ha encarregat de l’allotjament. D’aquesta manera, els professionals de la salut de l’Hospital Virgen del Rocío de Sevilla i de diversos hospitals andalusos del Grupo Quirónsalud passaran un cap de setmana de lleure i esbarjo a l’illa de Menorca.

Foto: Silve Pons@

 La Presidenta del Consell Insular de Menorca i la Fundació Foment del Turisme, Susana Mora, ha manifestat que ‘la Fundació Foment del Turisme s’ha volgut sumar a la mostra d’agraïment realitzada per Vueling als professionals sanitaris. Avui estam aquí per expressar el nostre reconeixement i, sobretot, la nostra gratitud cap a la labor incansable que ha caracteritzat als sanitaris durant els moments més durs, fins ara, de la crisi sanitària originada per la Covid-19’.

 La directora de comunicació i relacions institucionals de Vueling, Ana Fernández, ha expressat que ‘al llarg dels últims mesos diversos col·lectius de diferents professions han treballat durament amb un únic objectiu: vetllar per la salud i garantir el benestar del conjunt de la societat. Des de Vueling creiem que aquesta labor humana mereix tot el nostre reconeixement i, per això, volem aportar un petit homenatge a través d’un d’aquests col·lectius, el sanitari. I què millor que unir Sevilla i Menorca en un moment tan especial’.

Una vegada aterrats a Menorca s’han traslladat a l’Illa del Rei on han rebut la benvinguda per part de la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, el gerent de l’Àrea de Salut de l’Hospital Mateu Orfila, Romà Julià, i l’alcalde de Maó, Héctor Riudavets, a  l’Illa del Rei.

 Una vegada finalitzada la recepció se’ls hi ha ofert una visita guiada per l’Illa del Rei on està ubicat un hospital militar del segle XVIII i han pogut degustar la gastronomia local de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.