La Policia Nacional deté un home a Maó per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa El detingut va voler robar en un domicili, estant els seus habitants a l'interior

Agents de la Policia Nacional a Maó, van procedir en el matí d’ahir a la detenció d’un individu com a presumpte autor d’un robatori amb força en domicili en grau de temptativa, estant el habitants de l’habitatge en el seu interior.

Els fets van passar a la una de la matinada de fa dues setmanes, en un domicili de Maó, quan un dels habitants de l’immoble va sorprendre a la terrassa de la mateixa a un home que després d’escalar fins al primer pis,  havia forçat la porta amb un tornavís. El propietari de l’inmoble li va fer front i aconseguint que l’autor del robatori emprengués la fugida despenjant -se per la part posterior de l’edifici i accedint al carrer a través d’una antiga fàbrica abandonada.

El presumpte autor feia poc acabava de sortir de presó condemnat per robatoris amb força

Un cop denunciat l’intent de robatori en aquesta casa habitada es van iniciar les investigacions oportunes per la Policia Nacional, resultant la identificació d’una persona resident en una localitat propera a Maó, amb nombrosos antecedents i que havia sortit de presó fa uns mesos.

En el dia d’ahir, i després de diversos dies de gestions, es va procedir a la seva localització quan aquest es dirigia al seu domicili, per posteriorment realitzar la detenció del presumpte autor. Un cop realitzades les diligències policials va ser posat a disposició judicial a la tarda d’ahir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.