Menorca suma 3 nous positius: 2 turistes i 1 resident 6 turistes han estat traslladats a l'hotel COVID

Avui a Menorca tenim tres nous casos actius per covid 19 i ja són 12 les persones actives, malgrat les dues altes d’ahir, entre elles la de l’empleat de la brigada de cementiris de Ciutadella que es trobava a planta de l’hospital.

A hores d’ara a Menorca la situació és la següent:

0 pacients ingressats a l’Hospital Mateu Orfila
12 pacients en seguiment UVAC
2 professionals en aïllament

Els 3 nous positius són casos aïllats, pel fet que no tenen relació entre ells ni amb la resta de positius i corresponen a 1 resident i 2 turistes. Tots tres presenten símptomes lleus i estan en seguiment UVAC.

Per altra banda, avui s’han traslladat a l’hotel-covid 6 persones (tots són turistes), de les quals 2 són positius i els 4 restants són persones convivents d’estar en vigilància pel contacte que han tingut amb els infectats. Així, a l’hotel-covid hi ha ara mateix un total de 12 persones, de les quals 5 són positius.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca