Chica Txeca i S’aviMIKI, participen des d’aquest divendres a la regata Base Mini Barcelona 6,50–Trofeu Saló Nàutic 2020

La Regata Base Mini Barcelona 6,50–Trofeu Saló Nàutic 2020 en la que havia de prendre part el regatista del Club Naùtic Ciutadella, Felip Moll, amb la seva embarcació Allevà, si bé és cert que no es durà a terme a la mar, si que es celebra de manera virtual, i amb presència d’Es Nàutic. Finalment els creuers del CNC, Chica Txeca i S’aviMIKI, participen des d’aquest divendres a la regata, en la versió virtual.

La Federació Catalana de Vela i la Fundació de Navegació Oceànica (FNOB) acordaven els passats dies, juntament amb el Real Club Nàutic de Barcelona (RCNB), anunciar oficialment l’ajornament de la Regata Base Mini Barcelona Classe Mini 6,50-Trofeu Saló Nàutic, a causa de la situació sanitària de l’àrea metropolitana de Barcelona, i ateses les recomanacions de les autoritats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.