Tallers de sanació Soul Voice® a Terra d’Àngels Els impartirà la terapeuta Olga Curras

Els dies 31 de juliol, 1 i 9 d’agost la terapeuta Olga Curras, impartirà a Terra d’Àngels tallers de sanació per la veu, amb el seu mètode Soul Voice® de sanació amb la veu, on combina treballs de respiració, corporal, de veu i elements xamanístics. Segons Curras, tot és vibració i la veu és l’instrument més poderós per a influir en la vibració, inclús a nivell cel·lular.

Olga Curras manifesta que a més a més, aquest mètode funciona a nivell  olístic i per tant es poden tractar des de dolors físics a bloquigs emocionals, estats de depresió, burn-out, processos de dol, problemes derivats per la manca de confiança, sentiment de desconnexió, soletat, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.