La plantilla dels restaurants El Rais i Ses Forquilles dóna negatiu en la prova PCR

Les proves realitzades als propietaris, treballadors, els seus familiars i parelles dels restaurants Els Rais i Ses Forquilles de Maó han donat negatiu en la prova PCR, després que un dels seus empleats donara aquest divendres positiu per coronavirus.

En concret, s’han realitzat 16 proves a treballadors dels dos restaurants, 4 a propietaris i 2 a convivents del contagiat.

Va ser la pròpia empresa qui va anunciar a través de les xarxes socials el tancament del restaurant El Rais, un dels més prestigiosos de Maó, quan un dels seus empleats va donar positiu en la prova PCR prèvia a una operació d’apendicitis.

Un dels propietaris d’El Rais, Oriol Castells, ha explicat que des del primer moment es va activar el protocol. “Vam decidir tancar els dos restaurants, tot i que les plantilles no tenen contacte, per responsabilitat. Solament els propietaris anem i venim. Després del negatiu, dijous ens sotmetrem a una segona PCR i si els resultats són favorables procedirem a la reobertura. Prenem totes les precaucions, de fet, prenem diàriament la temperatura als nostres empleats “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.