Actes 8 Març

Simón afirma que la quarantena exigida pel Regne Unit “afavoreix” Espanya des d’un punt de vista sanitari El director del CCAES explica que s'han detectat 195 casos importats de l'estranger en 140 vols

ACN Madrid .- El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES), Fernando Simón, ha afirmat que la quarantena exigida pel Regne Unit a les persones procedents d’Espanya “afavoreix” l’Estat des d’un punt de vista sanitari perquè desincentiva que hi viatgin persones que podrien estar infectades. Segons Simón, les recomanacions d’alguns països de no viatjar a Espanya “sanitàriament ens ajuda en certa manera”. “És un problema que ens treuen” perquè hi ha “menys risc d’importació de casos”, ha afirmat aquest dilluns en roda de premsa. Simón ha dit que “entén que el sector turístic vulgui que vinguin” turistes estrangers i també ha defensat que, en lloc de restriccions unilaterals, es prenguin de forma consensuada a Europa.
Simón ha dit que “el virus circula a tota Europa” i “a tot el món” i ha remarcat que Espanya té casos importats d’altres països -des de l’Amèrica Llatina i els Estats Units així com estats europeus com Alemanya, França o el Regne Unit-. Tant casos de migracions irregulars com en vols internacionals, en què se n’han detectat 195 en 140 vols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.