Actes 8 Març

Sánchez convocarà mensualment la conferència de presidents autonòmics de forma presencial o telemàtica Montero explica que el president del govern espanyol té intenció de fer-ho així a partir de la reunió d'aquest divendres

ACN Madrid .- El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, té intenció de convocar amb una periodicitat mensual la conferència de presidents autonòmics ja sigui de forma presencial o telemàtica. Ho ha explicat la portaveu de l’executiu de coalició, María Jesús Montero, en roda de premsa aquest dimarts després del Consell de Ministres. La presencialitat de les reunions es decidirà en funció de la qüestió que calgui abordar en l’ordre del dia de les trobades amb els presidents de les CCAA. La intenció de Sánchez és reunir-se un cop al mes a partir de la trobada presencial que tindrà lloc aquest divendres a La Rioja.

Montero ha recordat que serà la quinzena vegada que Sánchez es reuneix amb els presidents autonòmics des de l’inici de la pandèmia amb “el mateix propòsit que les anteriors”, és a dir, “treballar des de la unitat, la cooperació, amb màxim respecte a l’àmbit competencial”.

A la reunió de divendres, Sánchez informarà els presidents autonòmics de l’acord del Consell Europeu per al fons de recuperació després de la covid-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.