Seat obre un restaurant a Viena L'espai oferirà plats de cuina espanyola i exhibirà els últims models de la firma i de la filial Cupra

El restaurant de Seat a Viena.
ACN Martorell .- Seat obrirà un restaurant a Viena el proper 17 d’agost. El local, ‘Hola Tapas Bar’, serà a les afores de la capital austríaca i s’hi serviran plats de cuina espanyola del xef Juan Amador. També s’hi exhibiran els últims models de Seat i de la filial Cupra. La companyia destaca que es tracta d’un projecte de disseny vanguardista inspirat en la cultura mediterrània, i ocupa 460 metres quadrats amb aforament per a 80 comensals. Amb motiu de la pandèmia, inicialment reduirà la capacitat i oferirà servei per emportar. El vicepresident executiu comercial de Seat i CEO de Cupra, Wayne Griffiths augura que el restaurant será “un punt de referencia per a un nou concepte d’experiència del client, complementari als punts de venda tradicionals”.
Seat apunta en un comunicat emès aquest dimarts que obrirà el restaurant a Viena perquè consideren el mercat austríac com un filó “clau” per a la companyia, que actualment ocupa el tercer lloc a les vendes del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *