Casado, a Sánchez: “Europa ha complert amb Espanya. Ara ha de decidir si vol complir amb els espanyols” El líder del PP reclama acabar amb el "triomfalisme" i li diu que ha de triar entre "la moderació i els extrems"

El líder del PP, Pablo Casado, aquest 29 de juliol del 2020.

ACN Madrid .- El líder del PP, Pablo Casado, ha dit a Pedro Sánchez que “un cop Europa ha complert amb Espanya” ha de decidir “si vol complir amb els espanyols”. En la seva intervenció al ple extraordinari sobre els fons europeus, Casado ha afirmat que el país necessita polítiques de “sensatesa” i ha advertit el president del govern espanyol que “ha de triar entre Europa i els seus socis, entre la moderació i els extrems”. “No pot dir que té una agenda econòmica per complir amb el rescat mentre té una agenda política a complir amb els seus socis”, ha afirmat.

Casado també ha demanat a Sánchez que abandoni el “triomfalisme” davant de la “situació catastròfica” i l’ha acusat de fer una “escolta passiva” en la negociació a Europa: “Ha adoptat la posició del ciclista cansat: menjar roda”.

El popular ha afirmat que tots els organismes auguren que Espanya serà el país que pitjor sortirà de la crisi i ha acusat els ministeris de Sanitat, Turisme o Transports de no estar fent res per fer front a la situació de rebrots. Casado ha emplaçat a aprovar el pla que inclou la reforma de dues lleis per “enèsima vegada”. “Tanquem-nos aquí a l’agost i aprovem-lo”, ha dit.

“Acabem amb el triomfalismes i posem-nos a internar evitar els rebrots perquè Espanya ja és el país més descontrolat en número de rebrots”, ha insistit. “No cometi el mateix error”, ha afegit.

Crítica a Iglesias per la piulada del tercer grau

D’altra banda, Casado també ha criticat que el vicepresident segon Pablo Iglesias hagi fet una piulada criticant la suspensió del tercer grau penitenciari dels presos independentistes. “No es pot tolerar que el seu vicepresident es posi del costat dels que estan a la presó perquè això cotitza en borsa”, ha afirmat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.