Ciència ciutadana marina al Club Nàutic

Mica en mica en el Club Nàutic Ciutadella es va recuperant l’activitat i aquest divendres dia 31 de juliol en el saló d’actes s’hi viurà una interessant xerrada sobre la ciència ciutadana i les observacions marines, organitzada per Observadores del Mar i Marilles Foundation. Serà a partir de les 19 hores, de la mà d’Es Nàutic, amb el títol, CIENCIA CIUDADANA MARINA. Cómo participar en la conservación marina con Observadores del Mar.
Observadores del Mar és un portal de ciència ciutadana per a col·laborar en la recerca marina, recopilant observacions i experiències sobre els fenòmens que ocorren en la mar. Es recullen dades sobre distribució i abundància d’espècies marines comunes, aparició d’espècies marines “rares” o invasores, o presència d’efectes sobre l’ecosistema (mortalitats d’organismes, contaminació superficial i del fons). Les dades són utilitzades en els projectes de recerca per a comprendre millor els efectes que l’escalfament global, la contaminació, els canvis de biodiversitat, les invasions d’espècies exòtiques i la sobrepesca estan tenint sobre la mar.
mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca