Homenatge institucional a les víctimes de la Covid-19 a Menorca

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, acompanyada per la resta de membres de l’equip de govern i altres autoritats de l’illa, ha participat avui a l’homenatge a les víctimes de la Covid-19 a Menorca que ha tingut lloc al pati exterior del Museu de Menorca. L’acte ha tingut com a element protagonista l’encesa de 14 espelmes en record de les persones que han mort durant la pandèmia a Menorca.

A l’acte, al qual hi han assistit familiars de les víctimes, pacients que han superat la malaltia i representants dels professionals sanitaris que han estat treballant en la lluita contra la pandèmia, s’ha descobert una placa commemorativa en record a totes les víctimes de la pandèmia. Seguidament els familiars i pacients han fet entrega d’un ram de flors als representants dels sanitaris per tal de retre’ls un homenatge per la seva gran tasca.

També s’ha comptat amb la lectura poètica a càrrec de l’escriptor Joan F. López Casasnovas i l’escriptora Anaïs Faner. L’Orquestra de Cambra Illa de Menorca ha estat l’encarregada de tancar l’acte amb les peces musicals ‘Lacrimosa del Réquiem’ de Mozart i ‘Segon moviment del quartet en Fa Major op. 96 d’Antonin Dvorak, ‘Quartet americà’ Lento’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.