Taller en família al Centre de Recuperació de Fauna

Demà dijous, 30 de juliol, tindrà lloc el segon taller d’activitats en família al Centre de Recuperació de Fauna. Aquesta vegada jugarem inspirant-nos en els viatges de migració que fan els ocells. I recordau que el Centre de Recuperació es pot visitar també de dilluns a dissabte a partir de les 18 h.

Molts d’animals realitzen viatges molt llargs cercant un millor clima per alimentar-se i criar. En el Centre de Recuperació es poden veure diferents exemples d’animals que migren i altres que no, i podeu conèixer les particularitats especials d’algunes espècies de Menorca. Trobareu adjunt el programa per la resta d’estiu de les aqctivitats en família.

L’hospital d’animals s’integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s’Hostal de Líthica. L’entrada inclou la visita a tot el conjunt de les Pedreres de s’Hostal, més la visita guiada al Centre de Recuperació de Fauna. Els preus de les entrades són: fins a 12 anys d’edat gratuït, majors de 65 anys 4 €, i la resta 8 €. Es fa descompte per residents: fins a 12 anys d’edat gratuït, majors de 65 anys 3 €, i la resta 6 €. L’accés a les Pedreres de s’Hostal és al Camí Vell de Ciutadella, km 1.

La vostra visita ens ajuda a fer la nostra feina millor. Us hi esperam!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.