L’Associació TDAH Menorca gaudeix de les piràgües del Nàutic de Ciutadella

Jornada emotiva i especial la viscuda aquests passats dies en el Moll de la Trona i en aigües de Ponent, de la mà del Club Nàutic Ciutadella. Una desena de fillets de l’Associació TDAH Menorca van viure un matí ben entretingut, gràcies a la secció de piragüisme que dirigeix José Luis Moles. El monitor del CNC els va mostrar tots els secrets del món del caiac, abans d’endinsar-se a la mar. I veient les cares dels infants, queda clar que l’experiència va ser del tot positiva, tant pels onze fillets com per el mateix CN Ciutadella.
El TDAH no és un trastorn del comportament, sinó una maduració deficient del cervell. Aquest trastorn afecta a entre un cinc i un set per cent de la població, amb una major incidència en nens. La principal característica és la dificultat per a mantenir l’atenció sobre una labor concreta. Aquesta situació pot anar relacionada amb la hiperactivitat, que fa que no puguin estar quiets molt de temps. La falta de concentració i la hiperactivitat van associats, però en cada persona pesa més un que un altre, segons diuen els experts.
Quant a l’activitats realitzada en el Club Nàutic Ciutadella amb l’Associació TDAH Menorca, dir que la pràctica diària de l’esport afavoreix la cognició i el comportament respecte a l’aprenentatge dels nens i adolescents d’entre 6 i 18 anys amb diagnòstic de TDAH, segons les conclusions d’un estudi dut a terme recentment per científics de la Universitat de Jaén (UJA).
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *