Actes 8 Març

Maroto diu que el Regne Unit s’ha compromès a revisar en deu dies les mesures de quarantena El govern espanyol ha presentat la proposta de corredors segurs i ha "intensificat" les negociacions

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto
ACN Madrid .- La ministra d’Indústria i Turisme, Reyes Maroto, diu que el Regne Unit s’ha compromès a revisar d’aquí a deu dies les mesures de quarantena sobre els ciutadans que viatgin a Espanya. En una entrevista a Onda Cero, la ministra ha dit que aquestes revisions es fan habitualment cada quinze dies però que la voluntat de l’executiu és que es faci “el més aviat possible”. Maroto ha insistit que Espanya és un país segur i que hi ha zones, especialment les més visitades pels turistes britànics, amb taxes més baixes que el Regne Unit. També ha detallat que ja se’ls ha fet arribar la proposta de corredors segurs i que s’han intensificat les negociacions per aconseguir aixecar les mesures implantades aquest cap de setmana.
Maroto ha dit que espera que els rebrots, que es concentren en zones molt concretes del país, s’estabilitzin i que aquesta serà “la millor senyal perquè els turistes tornin”.

D’altra banda, la ministra ha lloat la figura dels ERTO i ha assegurat que el govern espanyol treballa per perllongar aquesta i altres mesures amb l’objectiu de “no deixar ningú enrere”. “Reforçarem tots els instruments perquè això es compleixi”, ha dit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.