‘Aprendiendo el Sexo’, el nou i explícit tema de Bad Gyal La cantant de trap estrena cançó amb un videoclip inspirat en les 'sextapes' de celebritats

 

Portada del nou senzill de Bad Gyal, ‘Aprendiendo el sexo’. Divendres 31 de juliol del 2020

ACN Barcelona .- Bad Gyal ha estrenat aquesta mitja nit la cançó ‘Aprendiendo el Sexo’, acompanyada d’un videoclip inspirat en les ‘sextapes’ de celebritats internacionals. Produït amb El Guincho, rawsanches i Fakeguido, la cantant catalana de trap relata a la cançó el seu gust pel sexe i els aprenentatges en la matèria al costat d’un company. Al vídeo, produït novament per CANADA, Bad Gyal emula les ‘sextapes’ que es van popularitzar a principis de segle amb celebritats que aparentment mostraven la seva vida sexual. La de Vilassar de Mar apareix en roba interior a l’habitació d’un hotel de luxe, acompanyada d’un noi amb el qual es va insinuant l’inici d’una relació sexual.

El senzill també conté una ‘portada’, dissenyada per Ausias Pérez i amb il·lustració de Susy Broullon, que busca plasmar “l’erotisme” de la cançó i s’inspira en els còmics hentai japonesos. Amb el seu anterior ‘single’, ‘Tu Eres un Bom Bom’, es va enfilar fins al número u de tendències a YouTube Espanya. La cançó s’ha convertit en Disc d’OR, amb més de 40 milions de reproduccions a les plataformes digitals.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.