El Consell treu l’oferta de contracte menor d’assistència tècnica per a l’organització i la gestió de la XVI Fira del Llibre en Català a Menorca

Dilluns passat es va publicar en el tauler d’edictes del Consell Insular l’oferta de contracte menor d’assistència tècnica per a l’organització i la gestió de la XVI Fira del Llibre en Català a Menorca (2020), que promou el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca i que es durà a terme els dies 6 i 7 de novembre de 2020.

L’oferta ressalta que la programació dels actes complementaris a l’exposició i venda de llibres per tal de dinamitzar la Fira s’ha de fer de manera coordinada amb l’equip tècnic de Cultura, Biblioteques i Política Lingüística del Consell Insular de Menorca i amb les llibreries que hi participin. Aquesta programació ha d’incloure diferents actes que tenguin relació amb el món de la llengua i la literatura catalanes, així com altres espectacles, en llengua catalana, que puguin atreure un públic de diferents edats i interessos a visitar la Fira.

Així mateix, L’organització fa referència a totes les tasques relacionades amb la disponibilitat de la infraestructura necessària per al desenvolupament de la Fira (envelat, taules, cadires, so, il·luminació, vigilància, etc.), el muntatge i el desmuntatge de les instal·lacions, la contractació dels recursos tècnics i humans necessaris per a la realització dels diferents actes i el suport tècnic durant la celebració de tots els actes inclosos en la programació.

El preu del contracte és de 12.000 euros sense IVA.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 10/08/2020.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

One Comment on “El Consell treu l’oferta de contracte menor d’assistència tècnica per a l’organització i la gestió de la XVI Fira del Llibre en Català a Menorca”  1. AMIC - Associació Mitjans Informació i Comunicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *