El PIB espanyol es desploma un 18,5% durant el segon trimestre com a conseqüència de la covid-19 El consum de les llars es va enfonsar un 25,7% mentre que la inversió de les administracions públiques va pujar un 3,5%

ACN Barcelona .- El PIB espanyol es va desplomar un 18,5% durant el segon trimestre en relació als tres mesos anteriors com per l’impacte de la covid-19, segons ha informat aquest divendres l’Institut Nacional d’Estadística. Es tracta del pitjor retrocés de la història i d’una dada 13,3 punts inferior a la registrada durant el primer trimestre (-5,2%). En comparació amb el mateix període de l’any passat, la variació va ser del -22,1% davant el -4,1% del trimestre anterior. La despesa de les llars va experimentar un retrocés interanual del 25,7%, és a dir, 19,9 punts menys que el primer trimestre. Pel que fa el consum final de les administracions públiques va presentar una variació interanual del 3,5%, una dècima inferior als tres primers mesos del 2020.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *