Suspesa la 15a Volta a Menorca BTT

La Penya Ciclista Ciutadella informa que, degut a la pandèmia que estem patint i a l’empitjorament de la situació aquestes darreres setmanes, es veu en l’obligació de suspendre la 15a VOLTA MENORCA BTT que s’havia de celebrar els dies 10, 11 i 12 d’octubre de 2020.

Hi hem estat treballant molts mesos amb la il·lusió i la confiança de poder superar les dificultats que sabíem que hi hauria i que serien importants, però ha arribat un punt en el que les mesures que s’han de prendre per a poder fer la prova amb les màximes garanties de seguretat per a tots els esportistes i voluntaris són incompatibles amb el tarannà, l’esperit i la qualitat de la Volta a Menorca BTT.

Volem demanar disculpes per les molèsties que aquesta cancel·lació pugui causar a tots els esportistes que ja s’havien inscrit (400) i que esperaven, com nosaltres, gaudir d’uns dies d’esport i natura a Menorca. Agrair la seva confiança i garantir- los‘hi la devolució íntegra de l’import pagat sense que hagin de fer cap tràmit ni gestió, en el termini màxim d’un mes.

També volem donar les gràcies a tots els nostres col·laboradors, patrocinadors, propietaris de finques, voluntaris i institucions que durant aquests mesos ens han ajudat a tirar endavant un projecte que tots sabíem difícil, però encaràvem amb il·lusió i confiança.

La 15a VOLTA A MENORCA BTT es celebrarà el 2021, us hi esperam!

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *