Urkullu assistirà finalment a la Conferència de Presidents de la Rioja Torra va comunicar ahir que no hi aniria i ha demanat una reunió telemàtica amb Sánchez

ACN Madrid .- El lehendakari Iñigo Urkullo acudirà finalment a la Conferència de Presidents de San Millán de la Cogolla, a la Rioja, aquest divendres. Segons ha confirmat Moncloa, el lehendakari ha decidit finalment participar a la trobada. Qui no hi serà és el president de la Generalitat, Quim Torra, que ahir va comunicar per carta a Pedro Sánchez que no hi aniria i va demanar-li una reunió telemàtica “de president a president” la setmana que ve per tractar temes pendents i el pla de reactivació de Catalunya.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *