Torra diu a Albiach que aviat farà més temps que Cuixart i Sànchez són a la presó amb el govern PSOE-Podem que amb el PP "Penseu fer alguna cosa algun dia?", pregunta el president a la líder dels comuns

El president de la Generalitat, Quim Torra.
ACN Barcelona .- El president de la Generalitat, Quim Torra, ha retret a la líder dels comuns Jessica Albiach que “aviat” farà més temps que Jordi Cuixart i Jordi Sànchez són a la presó sota el govern PSOE-Podem que amb el PP de Mariano Rajoy. “Penseu fer alguna cosa algun dia?”, li ha preguntat a través del Twitter en resposta a un missatge en què ella reiterava que no hi ha un hipotètic control del govern espanyol sobre la fiscalia. Albiach es referia a les declaracions en una entrevista a l’ACN aquest dissabte. La líder dels comuns afirmava que Torra “s’equivoca” quan els acusa de ser responsables de la decisió de la fiscalia que ha acabat amb la suspensió del tercer grau. “Això és mala fe o no saber com funciona l’Estat”, deia aquest dissabte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *