Bèlgica rebutja la tercera euroordre contra Puig i diu que el Suprem “no és competent” per demanar-ne l’extradició L’exconseller assegura que "la pilota torna a estar a la teulada de la justícia espanyola"

L’exconseller Lluís Puig a la seva arribada al Palau de Justícia de Brussel·les el 23 de juny de 2020.
ACN Brussel·les .- La justícia belga ha rebutjat la tercera euroordre contra l’exconseller Lluís Puig al·legant que el Tribunal Suprem no és l’òrgan “competent” per demanar-ne l’extradició a l’estat espanyol. Segons un comunicat emès aquest divendres, el tribunal ha “denegat l’execució de l’ordre europea d’arrest considerant que l’autoritat espanyola que ha emès el mandat no és competent per fer-ho”. En una roda de premsa des de Brussel·les, on Puig va traslladar-se junt amb altres polítics independentistes el novembre del 2017, Puig ha destacat que la decisió de la justícia belga corrobora que “el Suprem tampoc era competent per fer el judici de l’1-O” i “la causa no hauria d’haver començat mai”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip