La Policia Nacional deté a Ciutadella a un home per un delicte contra la salut pública El detingut ja tenia antecedents policials per fets similars

En el dia d’ahir, agents de la Policia Nacional a Ciutadella, van procedir a la detenció d’un home per un delicte contra la salut pública.

Les investigacions es van iniciar arran de tenir coneixement, gràcies a la col·laboració ciutadana, de l’existència d’un possible punt de venda de substàncies estupefaents a Ciutadella.

Una vegada que els agents de la Policia van tenir coneixement dels fets, es van iniciar una sèrie de gestions per verificar la informació rebuda, resultant aquesta informació veraç.

Després de tenir constància que a la zona s’estava traficant amb droga, es va establir un operatiu policial

En el dispositiu policial que es va realitzar ahir a les 18 hores, s’interceptà al presumpte autor a bord d’un vehicle, que després de realitzar una inspecció ocular a aquest, es va intervenir en el seu interior, 11.000 euros en efectiu, dels quals no podia acreditar seva procedència.

Després d’aquesta actuació i sabent els antecedents policials que el detingut posseïa contra la salut pública, es va procedir al registre del seu domicili en la qual es van intervenir prop de 9 grams de cocaïna, prop de mig gram d’haixix i més de mig gram de marihuana així com a mig quilo, aproximadament, d’elements de tall i més diners en efectiu.

Pel que es va procedir a la detenció de l’presumpte autor, per un delicte contra la salut pública.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.