La Policia Nacional deté un quart responsable per l’agressió a un agent de l’autoritat a Maó El detingut subjectà a un policia per impedir que auxiliès al seu company en l'agressió

Agents de la Policia Nacional a Maó, van procedir en el matí d’ahir, a la detenció d’un individu com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat.

Com a ampliació de la investigació per una agressió a un indicatiu policial de servei al port de Maó, que es va saldar amb la detenció de tres individus. Agents de la Policia Nacional van continuar les gestions per a la identificació d’altres possibles autors que haguessin participat en tals incidents.

A través de diverses gestions d’investigació, es va poder identificar un quart participant, el qual ha estat detingut a la localitat de Sant Lluís, Menorca en la qual és resident i traslladat a les dependències policials.

En concret aquest jove va prestar en un primer moment declaració a comissaria com a testimoni.

En els dies posteriors es va poder concretar que el mateix havia empès i subjectat per sorpresa i des de darrere a un dels policies, agafant-lo pel coll i evitant que el mateix pogués auxiliar al seu company en un primer moment. Per això es va procedir a la seva detenció per un presumpte delicte d’atemptat.

mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca