Actes 8 Març

L’escriptora i poeta Carme Cloquells, protagonista d’una nova entrega de la campanya “Biblioficcions” L’escriptora i poeta Carme Cloquells Tudurí (Maó, 1963) és la protagonista d’una nova entrega de la campanya de la Xarxa de Biblioteques de Menorca «Biblioficcions. Aficiona’t a la lectura».

L’autora endinsa a l’espectador en el món de la lectura i explica a l’entrevista què la va motivar a escriure i com la màgia de la lectura et permet viatjar a través d’una espècie de màquina del temps.

Aquesta ‘vídeo-càpsula’, enregistrada a la Biblioteca Pública de Sant Lluís, es divulgarà en els propers dies a través del web de la XBM (bibliomenorca.net), i a través de les seves xarxes socials.

Cal recordar que aquesta campanya, que ja ha tingut com a protagonistes a Ponç Pons i a Pau Faner, dona veu a diferents autors i autores de Menorca, o que estiguin vinculats a l’illa, a través d’una entrevista realitzada en una biblioteca de cadascun dels vuit municipis.

El programa “Biblioficcions” té per objecte la promoció de la lectura, dels nostres autors i autores i de les biblioteques de la XBM. Aquest projecte s’emmarca dins les activitats de celebració del 35è aniversari de la creació de la Xarxa de Biblioteques de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.