Reforcen l’AETIB per reorientar l’estratègia turística de les Illes Balears Alomar substitueix en el càrrec Manel Porras, que passarà a la Direcció General de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social i Circular

Cala en Porter

Aquest divendres el Consell de Govern ha aprovat una reestructuració de l’equip directiu de l’Agència Estratègica de Turisme de les Illes Balears per reorientar la política d’estratègia turística exterior i reforçar les actuacions dirigides a activar l’arribada de visitants a les Illes Balears. En aquest sentit, la direcció de l’AETIB recaurà en Antònia Alomar, llicenciada en Història i Relacions Internacionals i màster en Política Comparada per la London School of Economics, i màster avançat en Integració i Desenvolupament de la Unió Europea per la Vrije Universiteit Brussel. En l’àmbit professional recent, ha exercit de directora de gabinet de la secretària d’estat de Turisme de 2018 a 2020.

Alomar té una àmplia experiència en l’àmbit de la gestió turística, ja que entre altres ocupacions ha exercit de consultora independent a diferents gabinets de Brussel·les i també com a consultora de projectes i afers públics de la UE, a l’APCO WorldWide, també a Brussel·les. Així mateix, Alomar també té una dilatada carrera en gestió de polítiques públiques de la Unió Europea, així com en plans de sostenibilitat turística i en la captació de fons i recursos europeus per a la realització de projectes.

Alomar substitueix en el càrrec Manel Porras Romero, que deixa la direcció de l’AETIB per incorporar-se al capdavant de la Direcció General de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Economia Social, un càrrec que ja havia ocupat a principi de legislatura, abans d’ingressar a l’agència de turisme. Porras compta amb una experiència prèvia en el món de l’empresa i de la indústria, ja que en la legislatura anterior va exercir de director general de Política Industrial, en què va posar en marxa el primer pla d’indústria de les Illes Balears.

Així mateix, Esther Callizo reforçarà l’AETIB com a directora adjunta de l’organisme, i també impulsarà la comunicació exterior. Callizo ja va ocupar, en la legislatura anterior, la plaça de coordinadora de Comunicació del SOIB, i té una notable experiència en l’organització de campanyes i esdeveniments públics. Fins que ha estat nomenada a l’AETIB, Esther Callizo ha exercit de cap del Gabinet a la Conselleria de Model Econòmic.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *