El sector del turisme, l’oci i la cultura ha rebut 14.445 MEUR de la línia d’avals de l’ICO Fins a 111.080 empreses s'han beneficiat de les ajudes, segons el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme

ACN Barcelona .- El sector del turisme, l’oci i la cultura ha rebut 14.445 milions d’euros procedents de les línies de crèdit avalades per l’Institut de Crèdit Oficial (ICO). Segons dades actualitzades a 31 de juliol pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, fins a 111.080 empreses s’han beneficiat de les ajudes aprovades pel govern espanyol per fer front a les conseqüències econòmiques derivades de la crisi de la covid-19. Per altra banda, l’executiu central ha aprovat un tram exclusiu de 2.500 MEUR dins el pla d’impuls al sector turístic. Tal com ha detallat el ministeri, ja s’han repartit 354,6 MEUR d’aquesta partida a 7.637 empreses, entre les quals es troben hotels, allotjaments turístics, restaurants, càmping i empreses dedicades a l’oci.
Segons el govern espanyol, el sector del turisme i l’oci ha liderat el nombre d’operacions sol·licitades a l’ICO (144.380), seguit de la construcció i infraestructures (79.816), els serveis empresarials, professionals i administratius (68.132), els béns de consum i ‘retail’ (66.452), els béns d’equip i industrials (49.906) i la distribució comercial d’aliments i begudes (48.879).
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *