Actes 8 Març

Demà activitat en família: els colors dels animals marquen la diferència

Aquest dijous, 13 d’agost a partir de les 18 h, seguim amb les activitats per a tota la família al Centre de Recuperació de Fauna. Fixeu-vos en els colors dels animals: n’hi ha de tons molts cridaners, i d’altres de ben críptics. Quin paper juga l’aspecte dels animals en la seva vida i la seva supervivència? Ho descobrirem jugant.

El llenguatge dels colors és molt important en la vida dels animals. Hi ha colors que indiquen que l’animal és perillós. Altres dissenys espectaculars serveixen per a que les femelles puguin seleccionar el millor mascle. I per contra, molts altres animals tenen colors de camuflatge per passar inadvertits als depredadors. També és curiós que molts d’ocells tenen vestits diferents segons sigui l’hivern o l’estiu. Tot un món per descobrir demà al Centre de Recuperació de Fauna.

Recordau que el Centre de Recuperació es pot visitar també de dilluns a dissabte a partir de les 18 h. L’hospital d’animals s’integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s’Hostal de Líthica. L’entrada inclou la visita a tot el conjunt de les Pedreres de s’Hostal, més la visita guiada al Centre de Recuperació de Fauna. Els preus de les entrades són: fins a 12 anys d’edat gratuït, majors de 65 anys 4 €, i la resta 8 €. Es fa descompte per residents: fins a 12 anys d’edat gratuït, majors de 65 anys 3 €, i la resta 6 €. L’accés a les Pedreres de s’Hostal és al Camí Vell de Ciutadella, km 1.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.