La Policia Local d’Alaior ha interposat 137 denúncies en les últimes setmanes

Durant les dues últimes setmanes, la Policia Local d’Alaior ha interposat un total de 137 denúncies relacionades amb l’incompliment de les normatives de prevenció de la Covid-19.

En aquest sentit, les infraccions detectades majoritàriament són per no portar la mascareta a espais on és obligatori portar-la, per participar en diferents ‘botellots’ a les platges i altres localitzacions causant aglomeracions, sense mantenir tampoc la distància de seguretat i per superar l’aforament permès a festes privades.

Tot i que la majoria de la població està tenint un comportament exemplar, l’Ajuntament d’Alaior vol recordar la importància de complir la normativa vigent per seguir prevenint casos d’infecció per Covid-19.

Així mateix, es fa una crida a la responsabilitat de la gent més jove, sector que, en les últimes setmanes, ha participat en nombrosos ‘botellots’ il·legals.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha recordat que «en el context actual, el virus segueix sent una greu amenaça per la nostra salut, provocant rebrots a tota Espanya. El compliment de les normes ha de ser rigorós per prevenir l’augment de casos».

De la mateixa manera, Benejam vol posar també en valor l’excel·lent feina que està duent a terme la Policia Local, qui ha intensificat la presència activa sobretot a diferents punts de les urbanitzacions per controlar el compliment de les normes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.