Retalls d’òpera al Teatre Principal de Maó El recital serà protagonitzat per la soprano Sara Blanch i el tenor Matteo Desolé

La Fundació Menorquina de l’Òpera i els Amics de s’Òpera de Maó han programat pels propers 8 i 9 de setembre un recital d’àries d’òpera a càrrec de la soprano Sara Blanch i el tenor Matteo Desolé acompanyats al piano pel mestre Josep Buforn. El concert, que tindrà lloc al Teatre Principal de Maó, s’ha volgut incloure de manera extraordinària dins la programació de la 49ena Temporada d’Òpera de Maó, després que la crisis sanitària de la Covid-19 obligués a postposar fins a finals de novembre la representació de La Bohème, prevista els dies 29 i 31 de maig.

Sota el títol “Retalls d’Òpera” s’oferirà un conjunt d’àries memorables que formen part del repertori operístic que coneixen perfectament aquests dos cantants que sobressurten dins el panorama líric actual. Mentre la soprano catalana Sara Blanch va obtenir el premi Tenor Viñas i està considerada una de les millors veus joves, el tenor italià Matteo Desolé ha debutat als teatres més importants del seu país amb títols com La Traviata, Lucia de Lammermour, Rigoletto o Madame Butterfly.

Les entrades pel concert es posaran a la venta a partir del dia 25 d’agost a les taquilles del mateix teatre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.