Rússia ja té vacuna contra la COVID-19 "Itàlia s'afegeix a l'onada europea de barreres turístiques a Espanya", apunta 'La Vanguardia'

ACN Barcelona .- Els diaris destaquen aquest dimecres en portada que Rússia s’ha avançat en la carrera per la vacuna del covid-19, tot i que sense esvair dubtes. “Rússia llança una vacuna sense dades dels assajos”, assenyala ‘El Periódico’, mentre que el rotatiu ‘Ara’ apunta que “Putin registra una vacuna i l’OMS avisa que cal provar-la més”. ‘La Vanguardia’ constata que “Itàlia s’afegeix a l’onada europea de barreres turístiques a Espanya” i ‘El Punt Avui’ comenta com els alcaldes ‘Es planten’ per la cessió del superàvit. “Colau se suma a la rebelión de los alcaldes y complica el plan del Gobierno”, ressalta el rotatiu ‘El País’. La ‘caixa B’ de Podem monopolitza les altres portades. “El juez imputa a Podemos por financiación irregular”, diu ‘El Mundo’.
“Imputan a Podemos y a parte de su cúpula por la ‘caja B'”, dispara ‘La Razón’. Finalment, el diari ‘ABC’ assevera que “La Justicia destapa la ‘caja B’ de Podemos”.
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.