El Servei de Turisme posa en marxa «Enjoy Ciutadella», un calendari d’activitats d’oci familiar

Enguany, el servei de Turisme de l’Ajuntament de Ciutadella ha preparat un programa d’activitats anomenat «Enjoy Ciutadella», que inclou una diversitat de tallers gastronòmics i rutes temàtiques guiades.

L’objectiu es crear una agenda, adaptada als temps que ens trobam, amb un seguit d’activitats que suposen un valor afegit pels turistes que visiten i, a la vegada, aconsegueixen dinamitzar el nostre municipi. La regidora de Turisme, Noemí Camps, destaca que: «es tracta de posar en valor la identitat i la cultural local com a producte principal per atreure i fidelitzar els nostres visitants». En resum, es creen 37  experiències per a conèixer i gaudir de la nostra autenticitat; història, art, gastronomia, artesania, territori i patrimoni.

D’aquesta manera, des del 12 d’agost fins el 7 d’octubre, Cómete Menorca desenvoluparà un esdeveniment gastronòmic diferent cada dimecres al pati del Convent de Santa Clara. En concret, ens espera un atractiu programa de demostracions de cuina menorquina i tast de productes locals amb cuiners professionals però també aficionats, blogueres gastronòmiques, àvies expertes en la cuina tradicional i la millor matèria primera, la del nostre camp.

També durant l’agost i setembre, un total de 28 rutes temàtiques guiades mostraran la gran diversitat de recursos que té el nostre municipi. Guies turístics, educadors ambientals i historiadors, seran els  professionals que ens guiaran pels carrers que acostumam a trepitjar però que potser desconeixem la seva història o per boscos que contemplam però que potser no escoltam. Aquestes rutes es faran en horari de tarda per tal d’evitar les hores de més calor i alhora poder finalitzar gaudint de la posta de sol.

No hi ha excusa possible, enguany «Enjoy Ciutadella»!

Totes les activitats són gratuïtes.

Les explicacions es faran en els idiomes adequats per al públic assistent.

Les places son limitades i els grups són reduïts, així que els interessats s’han d’inscriure prèviament a l’oficina de turisme de l’ajuntament o bé telefonar al 971381050 (extensió 44059 en l’horari de dilluns a divendres de 16,30 a 20h.

En totes les activitats, s’hauran de seguir les obligatorietats sanitàries pertinents: ús de mascareta i guardar la distància mínima.

Més informació: www.ajciutadella.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.