Armengol es reuneix amb els consells insulars, la FELIB i l’Ajuntament de Palma per abordar temes relacionats amb el control de la COVID-19

La presidenta del Govern, Francina Armengol, manté una reunió extraordinària amb els presidents dels consells insulars, així com amb responsables de la FELIB i l’Ajuntament de Palma per abordar temes relacionats amb el control de la pandèmia.

Per part del Govern hi són presents també la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez; la investigadora Margalida Frontera i el gerent de l’IBASSAL, Rubén Castro.

A més, a la reunió hi participen per videoconferència la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora; el president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí, i la presidenta del Consell Insular de Formentera, Alejandra Ferrer. Hi intervenen també el president de la FELIB, Antoni Salas, i la regidora de Salut i Consum de l’Ajuntament de Palma, Elena Navarro.

Nou web Govern Balear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.