Barcelona celebra un minut de silenci en record i homenatge a les víctimes de l’atemptat del 17A A l'acte hi ha participat Colau, Illa, Batet, Torra, Aragonès i Torrent, entre altres

ACN Barcelona .- Barcelona ha celebrat aquest dilluns un minut de silenci en record i homenatge a les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost de 2017. L’acte, marcat per les mesures per la covid-19, ha estat presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, i representants de tots els grups municipals. A més, ha comptat amb la presència del ministre de Sanitat, Salvador Illa; la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet; el president de la Generalitat, Quim Torra; el vicepresident, Pere Aragonès, i el president del Parlament, Roger Torrent. El minut de silenci ha tingut lloc al Pla de l’Ós de la Rambla i ha estat acompanyat per la música del ‘Cant dels Ocells’. Després, els assistents han fet una ofrena floral.
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.