La Policia Nacional deté a Maó a un home per un delicte contra la salut pública El detingut va escollir una parcel·la amb unes condicions d'abandonament per passar desapercebut a la resta de veïns i així no ser descobert

Agents de la Policia Nacional a Maó, han detingut un home espanyol, acusat de l’ocupació d’una finca rústica per tal de conrear marihuana.

Aquest, s’hauria servit de el lloc i de la situació geogràfica de la finca, situada en una zona rústica dins el terme municipal de Maó, la qual seria idònia per a l’ocultació i la sembra que es proposava, el cultiu de plantes de marihuana.

Valent-se de diversos materials i eines, que, hauria aconseguit a l’irrompre per la força dins d’una cambra d’aperos que hi hauria en la mateixa finca, tenia en estat de creixement unes 20 plantes en una zona de la parcel·la que es troba perfectament oculta per la vegetació dels voltants, arribant fins i tot a utilitzar un motocultor per a la preparació de la terra.

La finca hauria estat triada a consciència per passar desapercebut als ulls dels veïns del lloc, donada la seva situació de semi abandonament i després d’assegurar-se que el seu propietari no anava al lloc des de feia diversos anys.

Agents de la Policia Nacional a Maó, després de rebre informacions al respecte, iniciarien una investigació que va culminar amb la detenció del presumpte autor i la seva posada a disposició judicial, imputant-li a més del delicte de tràfic de drogues, dos delictes lleus d’usurpació de bé immoble i danys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.