Visita teatralitzada al Museu de Menorca Serà dimecres 19 d'agost i es faran dues visites, . la primera sessió serà a les 19:00h i serà en català. La segona, a les 20:30h, es farà en castellà i les places ja estàn exhaurides.

La diversió, el bon humor i el rigor històric s’han posat a treballar per oferir-te una visita teatralitzada al Museu de Menorca, on els seus responsables proposen una manera diferent de conèixer la història de Menorca de la mà dels components de Teatre de Xoc.
Serà dimecres 19 d’agost i es faran dues visites teatralitzades. La primera sessió serà a les 19:00h i serà en català. La segona, a les 20:30h, es farà en castellà i les places ja estàn exhaurides.

És una activitat gratuïta amb el cost de l’entrada, i és necessari fer inscripció prèvia perquè les places són limitades a 20 persones. Es pot fer la inscripció telefonant al  971 350 955 o a través de la pàgina web:

En cas de voler assistir a la visita en català, s’ha d’omplir el formulari per inscriure’s a aquest enllaç.
Per assistir a la visita en castellà, s’ha d’omplir el formulari a aquest enllaç.

Per a una visita confortable i segura, és obligatori l’ús de mascareta.

Per més informació:
971 350 955
www.museudemenorca.com

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.