CÓCTEL DE LA SETMANA: Sour de mores d’esbarzer Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca i de “The Blarney Stone” en Cala Blanca.

Aquesta setmana  continuem amb el producte local de quilòmetre 0, producte de proximitat i sostenible. És temporada de mores salvatges o mores d’esbarzer, combinades amb un suc de llimona i un gin local més bàsic que el Xoriguer aconseguim un còctel molt visual i ben refrescant.

Recepta:

  • 40ml Gin Innat
  • 25ml Suc de Llimona
  • 15ml Sucre
  • Xarop de mora fet a casa
  • Clara d’ou (opcional)

Xarop de mora:

Posem les mores dintre d’un xarop bàsic que fem a parts iguals entre sucre i aigua. Les deixem reposar durant uns 2 dies.

Procediment:

Posem tots els ingredients a dintre d’una coctelera o qualsevol recipient que tanqui hermèticament i batem sense gel per emulsionar la clara d’ou amb la resta de components. Destapem, afegim gel i tornem a batre per refredar el còctel.  A continuació ja podem servir i disfrutar-lo, decorant amb un parell de mores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *