Actes 8 Març

Illa insta les CCAA a acordar noves mesures coordinades de cara a l’inici del curs escolar i la temporada de grip El ministre de Sanitat fa una crida a actuar amb "contundència" per poder controlar la pandèmia

Pla general de la reunió telemàtica del Consell Interterritorial de Salut encapçalada pel ministre de Sanitat, Salvador Illa, el 19 d’agost del 2020
ACN Madrid .- El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha instat les Comunitats Autònomes a acordar un nou paquet de mesures “coordinades” i “homogènies” de cara a l’inici del curs escolar així com per abordar la temporada de grip. Illa ho ha dit aquest dimecres a la tarda a la reunió del Consell Interterritorial de Salut que ha mantingut amb les autonomies. Segons Illa, les mesures addicionals que van acordar posar en marxa a la trobada de divendres -com la prohibició de fumar al carrer si no es manté la distància de seguretat o el tancament de locals d’oci nocturn- “han tingut bona acollida” i ha remarcat la “importància” d’adoptar noves accions coordinades arreu de l’Estat.

Segons un comunicat del Ministeri de Sanitat, Illa ha assenyalat que és “imprescindible” que es preguin totes les mesures necessàries “amb contundència” per poder controlar la pandèmia.

A banda, Sanitat explica que totes les autonomies han mostrat interès en l’aplicació ‘Radar Covid’ que podria posar-se en marxa a les CCAA en les pròximes setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.