La Policia Local reb avís d’un possible robatori o ocupament d’una llar a So n’Oléo

La Policia Local de Ciutadella rep avís del Seib 112 de 4 individus sospitosos poden estar forçant la porta d’un apartament del carrer Via Guerrero de Ciutadella amb intenció de fer un robatori o una okupació.

Es desplacen les unitats de Policia Local i troben que l’habitatge forçat està en Via Verdi i han romput la porta de darrera de la cuina per poder entrar a l’habitatge. Es realitza escorcoll del domicili i no es troba ningú dins el mateix.

Es fa gestions per trobar el titular de la llar i una volta al lloc dels fets és informat dels tràmits a seguir i per poder posar denúncia. El titular manifesta que té sospites de qui ha pogut ser i que així ho comunicarà al Cos Nacional de Policia en el moment de formular la denúncia.

Segons informa la Policia Local en la seva nota de premsa “Per la informació dels vesins que ens han avisat, la ràpida actuació de la policia local ha posat en fuita els individus i no ha pogut perpetrar el robatori. Nosaltres agraïm la col·laboració ciutadana que ens alerta tot d’una que han vist o sentit alguna cosa sospitosa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.