Bolca un camió al Pla Verd i provoca grans retencions a la Me-1 Fotos: Silve Pons i Itziar Lecea

Poc abans de les 9 del matí, un camió amb el seu trailer han bolcat al Pla Verd, poc abans de la pujada a la Costa Nova des de Ferreries, provocant grans retencions de tràfic en ambdues direccións, pel fet que el camió ha quedat entrevesat enmig de la carretera general, la Menorca-1.

Fins i tot s’ha emprat un camí de lloc, sense asflatar per tal de desgongestionar la via.

No es coneixen encara les causes exactes que han fet bolcar aquest trailer de l’empresa Mascaró Morera, si bé el conductor es troba bé, malgrat l’expectacularitat de l’accident.

Una vegada més es posa de manifest la necessitat d’un doble carril al tram entre Ciutadella i Ferreries, l´únic  de la ME-1 que no té vies alternatives en cas d’accident i quedar la carretera blocada, tal i com ha passat avui matí.

One Comment on “Bolca un camió al Pla Verd i provoca grans retencions a la Me-1 Fotos: Silve Pons i Itziar Lecea

  1. Sincerament, us sembla raonable haver fet un port comercial a Ciutadella i mantenir tota la infraestructura logística a Maó? Això vol dir milers de camions i tràilers transitant per la única carretera que tenim, entorpint el trànsit, contaminant i provocant accidents. A vegades em sembla que es fan les coses amb els peus. I ara, a més a més, volen ampliar el port de Ciutadella, com si el disbarat ja no fos prou gros!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.