Robles defensa que és el “moment del sentit d’Estat” i critica que el PP “no ha estat a l’altura de les circumstàncies” La ministra de Defensa creu que "no era bo" per a la monarquia que no se sabés on era Joan Carles I

La ministra de Defensa Margarita Robles, imatge d’arxiu.
ACN Madrid .- La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha defensat que és el “moment del sentit d’Estat” i ha criticat que el PP “no ha estat a l’altura de les circumstàncies”. “Han avantposat els interessos purament partidistes”, ha afirmat aquest dilluns al matí en una entrevista a la ‘Cadena SER’. Robles també ha demanat “coherència” als responsables polítics que van criticar el comandament únic del govern espanyol durant l’estat d’alarma i ara demanen que intervingui. Robles ha recordat les “desqualificacions” que va rebre l’executiu espanyol “per fer el que aleshores es criticava i ara es vol”, ha apuntat, en referència a dirigents com la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. “En política no tot s’hi val”, ha dit.
Robles també ha rebutjat modificar la legislació sanitària per adaptar-la a la situació actual perquè “no hi ha res pitjor que voler legislar en calent”. Segons Robles, les lleis actuals són “suficients” per abordar la crisi sanitària i ha criticat que el PP rebutgés l’estat d’alarma perquè demanaven utilitzar la legislació ordinària que ara volen reformar.

Sobre el rei emèrit, la ministra de Defensa ha opinat que el període -dues setmanes- en què no es va comunicar el destí de la seva marxa “no era bo” per a la monarquia, que és una institució “sòlida”. Robles ha defensat la presumpció d’innocència i ha dit que “ningú està per sobre de la llei”. La ministra ha afirmat que si Joan Carles I és cridat per la justícia, haurà de comparèixer.

A més, Robles ha descartat per ara que l’Exèrcit intervingui de nou contra el coronavirus amb, per exemple, tasques de desinfecció. “De moment no estem en aquesta situació”, ha dit, que “no és igual que quan el govern va declarar l’estat d’alarma”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.