La presidenta Armengol s’ha reunit amb els ajuntaments de Mallorca per abordar temes relacionats amb el control de la pandèmia

La presidenta del Govern, Francina Armengol, s’ha reunit per videoconferència amb els ajuntaments de Mallorca per abordar temes relacionats amb el control de la pandèmia. Hi participen també, de manera telemàtica, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el president de la FELIB, Toni Salas.

Per part del Govern, també hi assisteixen el director general de Cooperació Local i Patrimoni, Francesc Miralles; la investigadora Marga Frontera, i el gerent de l’IBASSAL, Rubén Castro.

A les 10.00 h, la presidenta ha començat a reunir-se amb els ajuntaments d’Ariany, Banyalbufar, Búger, Campanet, Consell, Costitx, Deià, Escorca, Estellencs, Fornalutx, Lloret, Llubí, Mancor, Maria de la Salut, Montuïri, Petra, Puigpunyent, Ses Salines, Sant Joan, Santa Eugènia, Selva, Sencelles, Sineu, Valldemossa i Vilafranca.

Durant la resta del dematí continuen les reunions. A partir de les 11.00 h, s’ha reunit amb els ajuntaments d’Alaró, Algaida, Andratx, Artà, Binissalem, Bunyola, Campos, Capdepera, Esporles, Felanitx, Lloseta, Muro, Pollença, Sa Pobla, Santa Margalida, Santanyí, Sóller, Son Servera, Sant Llorenç, Santa Maria i Porreres.

Finalment, a partir de les 12.00 h, la reunió és amb els ajuntaments d’Alcúdia, Calvià, Inca, Llucmajor, Manacor i Marratxí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.