Blanca Terra obre al públic la seva nova instal·lació amb un nou amb vistes a l’enoturisme Malgrat les circumstàncies actuals i multiplicant els esforços per salvar totes les dificultats sobrevingudes per la crisi del coronavirus, el celler Blanca Terra obre les seves noves instal·lacions enfocades a l'enoturisme i amb nous projectes ben definits.

El passat 11 d’agost la bodega Blanca Terra va obrir per primera vegada les portes de la seva nova instal·lació enfocada a l’enoturisme i on els visitants podran fer un breu viatge per la història de l’elaboració del vi a Mallorca, durant el recorregut al museu, al qual es podrà veure maquinària i altres elements enològics usats entre principis i mitjans de segle XX.

Aquest nou enfocament i que és una aposta clara per donar resposta a les rampants necessitats d’un món, com és l’enològic, en el qual de cada vegada hi ha més adeptes, i a la desestacionalització del turisme a Mallorca, consisteix en què es podran fer visites sense necessitat de reserva prèvia, a l’aire de cada un i dins d’un ampli horari.

A més de submergir-se en el fascinant món de com s’obtenia el vi antany, els visitants podran conèixer de primera mà la història d’aquesta jove celler i veure en primera persona com elaboren els seus vins i la nova tecnologia en la qual es recolzen.

El disseny del celler està pensat perquè el visitant pugui recórrer-la veient tots els seus racons i pugui fer-se una idea del procés de l’elaboració del vi, i de com treballa Blanca Terra en concret.

Aquestes noves instal·lacions suposen un pas més enllà en el projecte Blanca Terra de poder arribar a elaborar vins sense sulfits, i donar les primeres passes convertint-se en un celler en reconversió per d’aquí a uns anys obtenir el certificat de celler ecològic i poder així elaborar vins ecològics .

A més, aquesta nova instal·lació ha permès fer una primera primerenca verema per poder elaborar un escumós que veurà la llum dins d’aproximadament tres anys.

De moment Blanca Terra, a més d’oferir les visites sense guia, ofereix visites personalitzades, maridatge dels seus vins amb xocolates i altres diferents experiències, i ja està treballant per molt aviat poder oferir experiències gastronòmiques d’alt nivell, maridades amb els seus vins.

El celler es pot visitar de dilluns a diumenges de 10:00 a 18:00 hores sense necessitat de reserva prèvia.

Per a més informació:

Telèfon 971.267.163

info@blancaterra.com

www.blancaterra.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.