Actes 8 Març

La Policia Local detecta un bar amb més de 50 persones a la barra i sense guardar distàncies o portar mascareta Amenaces a una família des Cap d'Artrutx per part de dos individus de 21 i 22 anys

Foto: Antxón Castresana©

Policia Local detecta un bar del nucli urbà de Ciutadella fent ús massiu de la barra del bar amb més de 50 persones al seu interior on no es guardava la distància de seguretat marcada i  la majoria la majoria d’ells sense mascaretes. Es fa un acta de denúncia contra el local i es fa desallotjar a tothom com mesura cautelar i preventiva.

Recordar que les sancions per aquestes infraccions poden anar de 3.001 € als 60.000 € i incloure el tancament del local per 3 anys.

Amenaces a una família a Cala en Bosch

La Policia Local rep avís demanant ajuda per part d’una família de cap d’Artrutx per mor que uns individus han entrat a la seva propietat i els insulten i amenacen.  A l’arribada dels agents de la policia local els dos joves denunciatsfan cas omís a les indicacions reiterades dels agents i son detinguts per resistència i amenaces.  Son dos joves espanyols de 21 i 22 anys residents a Barcelona.

Es fan diligencies de prevenció i son remesos al Cos Nacional de Policia per continuar la investigació dels fets i la motivació de les amenaces i de la seva actitud.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.