Afers Socials i Esports convoca les subvencions bianuals per projectes d’inclusió per un total d’1,8 milions d’euros Santiago assegura que, en uns moments econòmics complicats, treure aquesta convocatòria és la constatació que el Govern treballa per a la ciutadania

La conselleria d’Afers Socials i Esports ha publicat la convocatòria de subvencions destinades a projectes d’inclusió executats des de l’1 de gener de 2020 al 31 de desembre de 2021. L’import total és d’1,8 milions d’euros: 900.000 euros per a enguany i la mateixa quantia per a l’any que ve. Els projectes es poden presentar des d’avui, 2 de setembre, fins al 15 de setembre. La consellera Fina Santiago ha assegurat que és la constatació que aquest Govern treballa per a la ciutadania.

L’objecte d’aquesta convocatòria és l’establiment de subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre per finançar les despeses derivades del funcionament de serveis i programes d’atenció social, d’orientació, de valoració i d’integració per al foment de la inclusió social, així com de serveis d’atenció social adreçats a persones i famílies en risc d’exclusió social mitjançant programes dirigits a cobrir necessitats bàsiques. A la darrera convocatòria es van adherir 17 projectes d’entitats a la subvenció.

Santiago ha assegurat que ”amb la convocatòria d’aquesta subvenció i conjuntament amb la que va sortir fa uns dies sobre el 0,7% de l’IRPF, la conselleria vol donar suport econòmic a totes les entitats que treballen per a la inserció i inclusió de persones en situació de vulnerabilitat econòmica. Entre les dues convocatòries són més de 6 milions d’euros i en una situació de restricció econòmica destinar aquesta quantia pressupostària suposa clarament definir les prioritats d’aquest Govern que és treballar per a la ciutadania”, ha concretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.