Armengol i March aborden l’inici del curs escolar amb els directors dels centres públics i concertats de les Balears

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del conseller d’Educació i Universitat, Martí March, manté durant aquest dimecres distintes reunions amb els directors i les directores dels centres públics de primària i secundària i els de l’escola concertada de les Illes Balears, per tal d’abordar diferents assumptes relacionats amb l’inici del curs escolar 2020-2021, marcat per les condicions obligades per la pandèmia de la COVID-19.

L’objectiu d’aquestes trobades és tractar amb els responsables dels centres educatius dels preparatius de la posada en marxa del curs dins l’anomenat escenari B —d’ensenyament presencial fins a 1r d’ESO i possibilitat de semipresencial en la resta de nivells educatius—, i de les necessitats i demandes que puguin plantejar a partir de les mesures de seguretat adoptades.

El curs començarà amb una dotació extraordinària de 35 milions d’euros per a l’aplicació d’aquestes mesures, i amb la incorporació de 560 docents nous. També s’ha posat en marxa un pla de digitalització per als centres i l’alumnat, amb una plataforma única de suport a les famílies per donar resposta a preguntes freqüents, i s’ha posat a disposició un préstec de fins a 7.000 ordinadors i connexió a Internet.

Les reunions d’avui se celebren per videoconferència. La primera, a les 9.30 hores, amb els directors i directores dels centres públics d’infantil i primària; la segona, a les 12 hores, amb els responsables de secundària, i la darrera, a les 16.30 hores, amb els directius de l’escola concertada.

També hi assisteixen, de manera presencial a la capella del Consolat de Mar, els directors generals de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante; de Personal Docent, Rafaela Sánchez; de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antonio Baos, i de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.