CCOO demana a l’executi espanyol que contracti 70.746 docents més per a l’inici de curs El sindicat proposa ràtios de 15 alumnes i un reforçament de l’ensenyament digital

ACN Madrid .- CCOO ha presentat aquest dimecres el seu informe sobre l’inici del curs escolar, on conclou que tenim en compte el ràtio de 20 alumnes dissenyat pel govern espanyol per classe caldria invertir 2.432.830.169 euros en la contractació de 70.746 docents més. El sindicat demana que es continuï rebaixant els ràtios d’alumnes a grups de 15, reclama el reforçament de les plantilles per atendre “les noves demandes del sistema educatiu” garantint la cobertura de les substitucions, i també vol que el professorat disposi dels mitjans tecnològics, materials i de la formació per fer la seva tasca en condicions.
En aquest àmbit, demana reforçar l’ensenyament digital i mantenir i millorar l’ocupació del personal docent i també dels serveis educatius complementaris. A més, proposa que en cas de repetir els alumnes únicament recuperin les matèries no superades mitjançant un programa específic i que s’activin ajudes i beques per material digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.